Pallet

Krachtig door het combineren van ladingen

We verzorgen nationale en internationale goederentransportstromen voor een brede en gevarieerde klantengroep. Daartoe behoort ook de documentenafhandeling van import en export, logistieke dienstverlening – desgewenst ook op uw locatie! – en de bewaking van uw goederenstromen. Binnen een straal van 400 km leveren wij 24 uurs service. Van 1 pallet tot full load, niets is ons te gek!

IFO IT

IFO garandeert u snelle service en distributie door 'state of the art' automatisering. Wij beschikken over directe online verbindingen met diverse grote opdrachtgevers en transporteurs. Door het veilig koppelen met uw automatiseringssysteem realiseren wij snelle communicatie. Onze IT-professionals staan daarbij garant voor uitstekende ondersteuning.

Met ruim 40 jaar ervaring in gespecialiseerde markten zoals de papierindustrie, zijn we traditioneel sterk in vervoer over land gebleken. Door ladingen te combineren creëren we scherpe inkoopvoorwaarden bij transporteurs. Dat betekent voor u gunstige voorwaarden en prijzen!
Ons specialisme ligt in het vervoer van handelsgoederen op pallets door geheel Europa.

Door ons uitgebreide netwerk beschikken wij ook over de juiste contacten als het gaat om het verzorgen van zeevrachtzendingen. Wij regelen uw volledige FCL- en LCL- transporten. Indien nodig geladen vanaf huis en geleverd op desgewenste bestemming. Afhankelijk van de aanvraag verzorgen wij het voor- en natransport,  de invoerrechten en havengelden, de afhandeling in Rotterdam en uiteraard de Letters of Credit en exportdocumenten.