Vrachtwagen

Een allround expediteur

International Forwarding Office BV startte in 1971 met het gespecialiseerde vervoer van communicatiepapier op rollen en is inmiddels uitgegroeid tot allround expediteur. Dagelijks verzorgen wij voor onze klanten onafhankelijk het transport van handelsgoederen wereldwijd via land, water en lucht. Onze organisatie is plat en flexibel. Dat maakt het mogelijk om ook uw complexe transportwensen snel en adequaat in te vullen. Onze ervaren expediënten nemen u met hun no-nonsense aanpak alle kopzorgen en papierwerk rond het transport uit handen.

Bij al onze bedrijfsactiviteiten speelt de automatisering een grote rol. Zo werken we met een Barcode Systeem voor voorraadbeheer en profiteert u als klant van de zekerheid van het efficiënte boekingssysteem. Wij staan altijd open voor ontwikkelingen die bijdragen aan een betere service en dat merkt u.

IFO treedt op als verlengstuk van de verlader en verzorgt op onafhankelijke wijze transporten met de meest optimale tarieven en de meest betrouwbare vervoerders. Voor de specifieke vervoerswensen worden turn key oplossingen aangeboden.

IFO streeft naar een optimale samenwerking met de verlader, onafhankelijk opererend ten opzichte van de vervoerders.
De kracht van IFO is dat zij de gehele logistieke bedrijfsvoering van opdrachtgevers uit handen neemt en met (internationale) kennis van de markt in staat is vervoerspakketten te bundelen.